Διαβάστε αυτό και μείνετε μακριά μας

Αγαπητοί φίλοι, τους τελευταίους 6 μήνες έχουμε μπλέξει (δεν είμαστε οι μόνοι) με μια ομάδα «καμμένων» η οποία έχει στην κατοχή της 180 προφίλ στα social media για να απειλεί, να εκβιάζει και για να κάνει αναφορές σε αναρτήσεις και σελίδες. «Εάν δεν γράψετε αυτά που σας στέλνουμε εμείς η σελιδούλα σας θα εξαφανιστεί».

Στην αρχή σε λασπώνουν, μετά σε βγάζουν «σέντρα» στις σελίδες και τα accounts που διατηρούν στα social media και αφού έχουν πείσει κάποιους, στήνουν απ’ την αρχή σελίδες στο ίδιο ύφος με τα ίδια ποστ όπως αυτές που εκβιάζουν ή απειλούν για να απασχολούν αυτούς που έχουν φύγει από τις παραπάνω σελίδες.

Έχουμε δώσει όλα τα στοιχεία που έχουμε στην κατοχή μας καθώς και όσα συλλέξαμε έπειτα από έρευνα μηνών. Αν τολμήσουν να ακουμπήσουν (με οποιονδήποτε τρόπο) το 2future4u θα βρεθούν την ίδια μέρα με βραχιολάκια. Έχουν αφήσει τα ίχνη και την ταυτότητα τους ποικιλοτρόπως.

Στο 2future4u δεν έχουμε καμία εξάρτηση από κανέναν, γράφουμε γιατί μας αρέσει ο αθλητισμός, η άμεση επικοινωνία με τον κόσμο με κύριο χαρακτηριστικό το χιούμορ και κανόνα στη ζωή του «Οι ομάδες είναι το δεύτερο – τρίτο καλύτερο πράγμα στη ζωή». Για να ξέρετε, είμαστε τόσο καθαροί που δεν έχουμε απασχολήσει τις αρχές ούτε για κλήση.

Μείνετε μακριά μας και μην ασχολείστε μαζί μας ή με πρώην συνεργάτες γιατί θα σας καθίσουμε στο σκαμνί. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς «φίλους». 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s