Πως θα πάρετε ένα χρόνο δωρεάν Netflix

Tη συνεργασία της με το Netflix διευρύνει η Wind, προσφέροντας ένα χρόνο δωρεάν Netflix με κάθε νέα συνδρομή στην τηλεοπτική της πλατφόρμα​ Wind Vision αλλά και την δυνατότητα πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω του λογαριασμού WIND χωρίς να χρειάζεται δηλαδή η χρήση πιστωτικής κάρτας και πληρωμής online. Παράλληλα η Wind προχωρά και στον περαιτέρω εμπλουτισμό της τηλεοπτικής της πλατφόρμας ενεργοποιώντας νέες δυνατότητες, όπως η θέαση των καναλιών Novasports μέσω της φορητής συσκευής που θα επιλέξει ο χρήστης και άλλα.

Προσφορά

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν σε κοινή εκδήλωση που πραγματοποίησε η Wind μαζί με το Netflix, με την διεύρυνση της συνεργασίας των δύο εταιρειών η εγγραφή στο Netflix θα γίνεται πλέον πολύ εύκολα μέσω του αποκωδικοποιητή της WIND VISION ενώ οι νέοι πελάτες σταθερής & Internet WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps)  που θα επιλέξουν WIND VISION θα πάρουν δώρο μια 12μηνη συνδρομή Netflix.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, η WIND VISION αποτελεί την μοναδική τηλεοπτική υπηρεσία στην Ελλάδα που έχει ενσωματωμένη την εφαρμογή Netflix στην αρχική της οθόνη ενώ οι συνδρομητές έχουν πλέον άμεση πρόσβαση στο δημοφιλές περιεχόμενο του Netflix πατώντας απλά το ειδικό κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο της WIND VISION.

Νέες δυνατότητες στη Wind Vision

Αναφορικά με τις νέες δυνατότητες που θα έχει η αναβαθμισμένη πλατφόρμα στο προσεχές διάστημα αξίζει να αναφερθούν οι εξής:

Επιπλέον θα υπάρχει δυνατότητα «παγώματος» του ζωντανού προγράμματος και ο τηλεθεατής θα μπορεί να συνεχίσει να βλέπει από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί.

Στην νέα πλατφόρμα θα γίνεται επίσης αυτόματη προσαρμογή των Ελληνικών ελευθέρων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD) ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή

Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα η εταιρεία διπλασιάζει την δυνατότητα θέασης από φορητές συσκευές αναβάζοντας τον αριθμό των οθονών σε 4 συνολικά.

Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα θα δίνει και την δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη.

Τέλος, η εμπλουτισμένη πλατφόρμα θα περιλαμβάνει περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση ενώ θα υπάρχουν συντομεύσεις οθόνης για δημοφιλείς εφαρμογές όπως Spotify, Red bull TV κ.ά.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s