Ολοκληρώθηκε η συνάντηση για τη νέα Τούμπα

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση που είχαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ με τον Δήμο και την Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης για τη νέα Τούμπα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θανάσης Κατσαρής:

«Να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, για να ξεκινήσουμε τις προεργασίες για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Η συζήτηση που έγινε, ήταν σε πολύ καλό κλίμα. Και οι δύο δεσμεύτηκαν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ξεκινήσουν τα έργα όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Όποιος χώρος υπάρχει γύρω από την Τούμπα και ανήκει στον Δήμο, σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, θα αξιοποιείται από τον ΠΑΟΚ κυρίως κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ όταν δεν υπάρχουν αγώνες, αυτοί οι χώροι θα βρίσκονται στη διάθεση των κατοίκων της περιοχής.

Η Περιφέρεια δεσμεύτηκε όπου υπάρχει πρόβλημα, να το λύσει. Είτε αυτό είναι κατασκευαστικό, είτε διάφορα προγράμματα που μπορεί να βγάλει, δεσμεύτηκε να κινηθεί όσο τον το δυνατόν γρηγορότερα. Όχι απλά θα τρέξουμε, αλλά θα το τελειώσουμε μια ημέρα νωρίτερα από το γρηγορότερο.

Μιλήσαμε για γενική ανάπλαση της περιοχής, σχεδόν ολόκληρο το τετράγωνο. Δεν μιλήσαμε για παράδειγμα για εξόδους στην περιφερειακή. Πρέπει πρώτα πρώτα να διασφαλίσουμε τους χώρους που χρειάζονται για τη δημιουργία του γηπέδου και μετά θα προχωρήσουμε και στα υπόλοιπα θέματα».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s