Έκτακτο: Η πρόταση του εισαγγελέα για το σκάνδαλο της κάρτας υγείας

Την ενοχή των εννέα από τα 22 πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ πρότεινε ο εισαγγελέας για την υπόθεση της «κάρτας υγείας». Γκαγκάτσης, Γκιρτζίκης, Πιλάβιος ανάμεσά τους…

O εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Τζώνης ήταν καταπέλτης και πρότεινε την ενοχή εννέα κατηγορούμενων για το σκάνδαλο της κάρτας υγείας που στοίχισε στην ΕΠΟ 30 εκ. Ευρώ μεταξύ των οποίων βρίσκονται και 3 πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ (Γ. Γκιρτζίκης, Σ. Πιλάβιος και Β. Γκαγκάτσης).

Εκτός από τους τρεις πρώην προέδρους της ΕΠΟ ο κ. Τζώνης πρότεινε και την ενοχή των κ. Οικονομίδη, Σιντόρη, Τοπολιάτη, Χατζηαποστόλου, Προύντζο, Καραμελίδη, όλοι τους για το αδίκημα της απιστίας.

Τέλος πρότεινε την αθώωση 13 πρώην μελών της ομοσπονδίας.

Πρόκειται για τους… Γιώργο Σαρρή, Αριστείδη Σταθόπουλου, Νίκο Φύριο, Γιάννη Σιγάλα, Νίκο Ανασόπουλου, Θεόδωρο Φωτίου, Γιάννη Δεσύλα, Γιάννη Καλύβα, Ευάγγελο Μαζαράκη, Χρήστο Σάββα, Βασίλη Μάντζιου, Σπύρο Καλογιάννη, Σωκράτη Παπαδόπουλου.

Από πλευράς των εμπλεκόμενων εταιρειών Opentec και PCSystems προτάθηκε η ενοχή των Παντελή Κύρκα, Κωνσταντίνου Θεοδοσίου,  Ιωσήφ Αβραμίδη, Κωνσταντίνου Βουρδάκη και η αθώωση των Χατζηιωνά, Γιώργου Λυγεράκη, Αθανάσιου Ισμαήλου και Αριστείδη Σταυρόπουλου.


2future4u – Social Media:  Facebook  – Twitter – YouTube 


 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s