Τριανταφυλλόπουλος: «Στον Μαρινάκη έπρεπε να μην του επιτρέπεται να πλησιάσει ούτε σε γήπεδο τρίτης κατηγορίας»

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχολίασε στον Μetropolis τις καταγγελίες του Ολυμπιακού περί σχέσεων της ΠΑΕ Ξάνθης με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Θεωρώ ότι ο Σαββίδης πρέπει να πει ένα ευχαριστώ στον Μαρινάκη γιατί του μαθαίνει πράγματα που δεν ξέρει καθώς έρχεται από άλλη χώρα. Ο Μαρινάκης έχει ΜΜΕ και δεν φαίνεται πουθενά εκτός από το ONE.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει σχέση με την Ξάνθη. Την ομάδα την έχουν δύο σοβαροί επιχειρηματίες και δεν έχουν ανάγκη τον Σαββίδη καθώς έχουν την δική τους οικονομική επιφάνεια. Όλα αυτά είναι ένας αντιπερισπασμός για όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και όσα θα γίνουν στην συνέχεια. Δεν γίνεται να διαμαρτύρεται για όλους ο Ολυμπιακός, για όλους τους διαιτητές είτε είναι από την Ελλάδα, είτε από την Κίνα.

Το Νoor 1 είναι μία περιπέτεια, ο καθένας πρέπει να ασχοληθεί με την δική του ομάδα και όχι με του άλλου. Δεν έχω καμία σχέση ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλο αλλά θεωρώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης και η πλευρά του ΠΑΟΚ είναι αυτή που έχει δίκιο στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στον Βαγγέλη Μαρινάκη έπρεπε να μην του επιτρέπεται να πλησιάσει ούτε σε γήπεδο τρίτης κατηγορίας, όχι στην Super League. Πιέσεις δέχονται όσοι δεν είναι αξιοπρεπείς και είναι ευάλωτοι, οι υπόλοιποι δεν έχουν πρόβλημα να φοβούνται για κάτι».


Κάνε like στην σελίδα του 2future4u στο facebook για να βλέπεις όλα τα βίντεο


syneconomy

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s