Απίστευτη δήλωση Κούγια για Σαββίδη-Ξάνθη!

Το ένα από τα τέσσερα αιτήματα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης έγινε δεκτό από την ΕΕΑ. Κι αυτό έχει να κάνει με την αποβολή του Αλέξη Κούγια και της ΑΕΛ από την διαδικασία.

O Αλέξης Κούγιας αποχωρώντας από την εκδίκαση της ΕΕΑ δήλωσε: «η Επιτροπή αποφάσισε να μην κάνει δεκτό το αίτημα μας για την πρόσθετη παρέμβαση στην καταγγελία του Ολυμπιακού με τη νομική αιτιολογία ότι το έννομο συμφέρον είναι υπαρκτό μεν αλλά μέλλον και αβέβαιο. Το πώς θα διαμορφωθεί η βαθμολογία δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή είναι ορατό και εξαρτάται από μελλοντικούς αγώνες.

Live η εκδίκαση στην ΕΕΑ της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Αποδεχόμαστε την αιτιολογία. Εμείς καταθέσαμε το δικόγραφο μας, το οποίο έχει γίνει κτήμα της Επιτροπής και που κυρίως μας ενδιέφερε και που αναπτύσσαμε την επιχειρηματολογία μας γιατί πρέπει να γίνει δεκτή η καταγγελία του Ολυμπιακού και να τιμωρηθούν με ανάκληση του πιστοποιητικού τους με τις συνέπειες που επίσης, μπορεί να επιβάλει η Επιτροπή εις βάρος της Ξάνθης της οποίας θεωρούμαι ότι ιδιοκτήτης είναι ο κ. Σαββίδης από τα στοιχεία τα οποία, προσκομίσαμε».

syneconomy

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s