Μητροπολίτης Πειραιώς: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους (Βίντεο)

Τις νέες εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, εγκαινίασε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Τον Μητροπολίτη υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ.Ευάγγελος Μαρινάκης μαζί με τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς και το διοικητικό προσωπικό του καναλιού.

Μετά τον αγιασμό απηύθυνε χαιρετισμό σε όλο το προσωπικό του καναλιού αναφέροντας χαρακτηριστά:

«Αγαπητοί και εκλεκτοί συνεργοί, σ’αυτό το έργο που ξεκινάει τώρα, επαναβιώσεως ενός μεγάλου όντως καναλιού, που διέθρεψε την νεότητα μας με πλήθος πληροφοριών και ειδήσεων. Αισθανόμαστε όλοι εμείς βαθιά ευγνωμοσύνη σε αυτό το μεγάλο έργο που αναλάβατε, διότι εδώ λειτουργεί η καρδιά της δημοκρατίας. Κάθε Μέσο κύριε Μαλέλη που εξαγγέλλει την είδηση και την γνώση είναι ένας πυλώνας δημοκρατίας, ευστάθειας, λογικής, αντιμετωπίσεως του σωβινισμού, των ακροτήτων, του ρατσισμού. Κάθε είδος ανεντιμότητος και ψευδούς κατανοήσεως της πραγματικότητας».

Απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη είπε: «Σας συγχαίρω λοιπόν εκ βάθους ψυχής, γι΄ αυτή τη μεγάλη απόφαση που είναι απόφαση ζωής. Εδώ δεν εκδαπανάσθε μόνο οικονομικώς, αλλά και ηθικώς και πνευματικώς. Και γίνεται εδώ ένας κυματοθραύστης στην παραπληροφόρηση, στην ανεντιμότητα.  Και νομίζω πως όχι μόνο θα ψυχαγωγούνται οι συνάνθρωποί μας αλλά και θα διαφωτίζονται και θα έχουν την δυνατότητα να κατορθώνουν το μεγάλο άθλημα της δημοκρατίας που είναι η κριτική των πραγμάτων. Η επίγνωση της ζωής. Εύχομαι έργο αγαθό. Άλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους, γιατί κατάγεται από δυο μεγάλα πρόσωπα, σπουδαία και πολυτίμητα. Επομένως νομίζω ότι όλο αυτό το εγχείρημα θα έχει την ευλογία του Θεού αλλά και την δική σας συνέργεια και την δική σας συναντίληψη. Συγχαρητήρια, θερμές ευχές, για να αποβεί πράγματι ξανά το μεγάλο κανάλι ένας φάρος πολιτισμού, δημοκρατίας και ευστάθειας…».

Ο χαιρετισμός του Μητροπολίτη Πειραιώς από το 4:01 κι έπειτα:

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s