Επίθεση Μαρούπα σε Μητροπολίτη Σεραφείμ για Μαρινάκη: «Υπέστη χειρουργική μεταμόσχευση εγκεφάλου γιατί δεν έχουν λογική αυτά που λέει»

Το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου αναφέρθηκε στην ομιλία που έκανε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ στο περιθώριο των εγκαινίων του MEGAυμνώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Μητροπολίτης Πειραιώς υπέστη χειρουργική μεταμόσχευση εγκεφάλου γιατί δεν έχουν λογική αυτά που λέει. Ο Μητροπολίτης μας είπε τα εξής ανατριχιαστικά: «Το μεγάλο κανάλι θα αναβιώσει ξανά και θα γίνει όπως ήταν μεγάλο. Το Mega μας εξαπατούσε με το μνημόνιο και ήταν καθοδηγούμενοι».

«Ο Μαρινάκης είναι μεγάλος ευεργέτης της εκκλησίας του Πειραιά», είναι δυνατόν αυτός ο Μητροπολίτης με το βάρος της ευθύνης του λόγου του να κάνει άγιο τον Μαρινάκη είναι δυνατόν; Ο Μητροπολίτης είχε παραδώσει έγγραφο στο δικαστήριο για μία υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν είναι δυνατόν ως Μητροπολίτης να κάνει άγιο τον Μαρινάκη ενώ δεν γνωρίζει αν τα έχει κάνει όλα καλά. Πως λέει ότι είναι άγιος ο Μαρινάκης ζει μαζί του κάθε μέρα;

Θεωρώ ότι ο νομικός προσανατολισμός του ΠΑΟΚ είναι σωστός, η αναστολή θα δοθεί από το διοικητικό εφετείο».

Ηχητικό Via Μetropolis

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s