ΑΕΚ: Η Αγιά Σοφιά ετοιμάζεται για την έναρξη της κατασκευής του στεγάστρου

Η κατασκευή της Αγιά Σοφιάς «τρέχει» επί καθημερινής βάσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια και μέρα με τη μέρα η πρόοδος των εργασιών στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι εμφανής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών στο ένα μισό του γηπέδου, στο βόρειο πέταλο, θα ξεκινήσει και η διαδικασία διαμόρφωσης του συγκεκριμένου χώρου. Ήδη, μάλιστα ο γερανός που υπήρχε εκεί έχει αποσυνδεθεί και ο χώρος θα καθαριστεί και θα στρωθεί χώμα ώστε από την 1η Απριλίου και μετά οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας Cimolai να ξεκινήσουν τις εργασίες για να τοποθετηθούν τα σίδερα για τον σκελετό του στεγάστρου.

Ουσιαστικά βρισκόμαστε στην τελική ευθεία ώστε να ξεκινήσει η κατασκευή του στεγάστρου, αρχικά με τον σιδερένιο σκελετό που θα στηρίζεται και στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου, και στη συνέχεια με την τοποθέτηση του υλικού που θα αποτελεί το στέγαστρο.

Πλέον από εδώ και στο εξής η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ μπαίνει στην πιο συναρπαστική της φάση καθώς η Αγιά Σοφιά θα παίρνει την τελική της μορφή με τις εξέδρες, το στέγαστρο και φυσικά με την ολοκλήρωση του άλλου πετάλου στο σημείο που βρισκόταν η παλιά σκεπαστή. Μάλιστα, η σημερινή είσοδος στο εργοτάξιο σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει καθώς το πέταλο προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς ώστε το γήπεδο να κλείσει περιμετρικά.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s