Σχέδιο ΠΑΟΚ 2020: Μεταγραφές, μπάτζετ, Νέα Τούμπα, Ακαδημίες

Από χθες είχε διαφανεί ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει σηκώσει μανίκια και βάζει μπρος τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τον επόμενων χρόνων. Το επιβεβαίωσε και σήμερα με δύο νέες τηλεδιασκέψεις.

«Αμπέλ, σχεδίασε τον νέο ΠΑΟΚ»

Η πρώτη τηλεδιάσκεψη ήταν με τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών την περίοδο της καραντίνας και το πλάνο που υπάρχει για το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ποια είναι η ιεράρχηση των θεμάτων με τα οποία θα ασχοληθεί άμεσα ο ίδιος και οι συνεργάτες του. «Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω» , ήταν το μήνυμα που στάλθηκε στον Φερέιρα, από τον οποίο ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ζήτησε να καταθέσει τις σκέψεις του για το πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει και την αγωνιστική του εικόνα, εξισορροπώντας παράλληλα το μπάτζετ.

Παράλληλα, έγινε καθορισμός των τομέων ευθύνης του καθενός. Ο Γιώργος Σαββίδης θα έχει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, για τις οποίες ξεκαθαρίστηκε πως υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής, με τη συμβολή του τεχνικού διευθυντή

Νέο γήπεδο και εξορθολογισμός

Η δεύτερη τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη έγινε με τον Μάκη Γκαγκάτση, από τον οποίο ζητήθηκε:

1. Αναφορά για το σημείο που βρίσκονται οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο

2. Να καταρτιστεί άμεσα ένα bussiness plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τις Ακαδημίες

3. Σε συνεργασία με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον τεχνικό διευθυντή να γίνει το πλάνο εξορθολογισμού του μπάτζετ.

Στόχος μας είναι το διάστημα της καραντίνας να είναι για εμάς χρόνος που κερδίσαμε και όχι χαμένος χρόνος, ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s