Η ιστορία της βαλίτσας που γύρισε από την κόλαση

Στην 1η θέση της πτήσης, άγγελοι περιποιούνται τους επιβάτες οι οποίοι απολαμβάνουν τις ανέσεις του ταξιδιού. Παράδεισος.

Ένα επίπεδο κάτω, δαίμονες μεταφέρουν και κακομεταχειρίζονται τις αποσκευές σε ένα χαοτικό περιβάλλον που μόνο με κόλαση θα μπορούσες να το παρομοιάσεις.

77

Κι όμως, η βαλίτσα της σειράς Cosmolite της Samsonite φαίνεται ότι πήγε στην κόλαση, επέζησε και κατάφερε να γυρίσει λαμπερή και απαστράπτουσα στον επάνω κόσμο. Η εταιρεία ήθελε να “πουλήσει” την υπερ-ανθεκτικότητα του προϊόντος της και τα κατάφερε με την αφίσα “Heaven and Hell”, σαρώνοντας στην πορεία πλήθος βραβείων – συνολικά 10 Grand Prizes, 38 Gold awards και 3 Yellow Pencils, φέρνοντάς την στην 1η θέση των πιο βραβευμένων printed ads.

78

Η ομάδα της διαφημιστικής εταιρείας JWT είχε την ιδέα ενός πίνακα σε αναγεννησιακό στυλ οπότε προσέλαβε έναν Κινέζο ζωγράφο για να μεταφέρει τα σκίτσα του Xiao Xi σε καμβά. Η πρώτη απόπειρα δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα και γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι μια τέτοια προσέγγιση θα χρειαζόταν πολύ χρόνο. Έτσι, στράφηκαν στο Illusion Studio στην Bangkok το οποίο εξειδικεύεται στο CGI. Το studio δούλεψε με ζωντανά μοντέλα και τεχνικές motion-capture σε συνδυασμό με προσεκτικά σχεδιασμένο φωτισμό. Η προσοχή στη λεπτομέρεια απέδωσε, αφού το αποτέλεσμα άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της διαφήμισης.

syneconomy-1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s