Συμμαχία ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού για τη νέα ΕΠΟ!

Οι εκλογές της ΕΠΟ, που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο, φέρνουν την ΑΕΚ να έχει αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι, αλλά όχι τη στήριξη όσων ενώσεων απαιτούνται για αυτοδυναμία. Σύμφωνα με την Live Sport, δεν είναι απίθανο να υπάρξει μία ενός τύπου νέα συμμαχία ανάμεσα στην «Ένωση» με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί Μελισσανίδης και Σαββίδης να έχουν έρθει σε ρήξη εδώ και καιρό, ωστόσο είναι σε επαφές σε επίπεδο συμβούλων της ομοσπονδίας και ποδοσφαιρικών ενώσεων. Παράλληλα, οι εξαιρετικές σχέσεις του αφεντικού της ΑΕΚ με τον Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και η ψήφος του Παναθηναϊκού κατά του υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης λόγω της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια βάζει στο κάδρο και τους «πράσινους». Οριστική συμμαχία δεν υπάρχει και οι όποιες επαφές έγιναν (όχι σε επίπεδο κορυφής) δεν έχουν φτάσει σε σημείο να πέσουν στο τραπέζι ονόματα για την προεδρία της νέας ΕΠΟ και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, θέλει να έχει ενισχυμένο ρόλο στη νέα ομοσπονδία, αλλά αντιμετωπίζεται με καχυποψία οποιαδήποτε σκέψη συμμαχίας μαζί του, καθώς θεωρείται πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν απλή συμμετοχή αλλά κυρίαρχο ρόλο στη νέα πραγματικότητα της ΕΠΟ.

Via Live Sport

syneconomy-1

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s