Το Twitch δέχεται μήνυση τριών δισεκατομμυρίων, μετέδωσε παράνομα αγώνες της Premier League

Η Rambler Group έκανε μήνυση στο Twitch με την κατηγορία ότι η πλατφόρμα μετέδωσε παράνομα αγώνες της Premier League. Η εταιρεία μάλιστα ζητάει ως αντίτιμο 180 δις. ρούβλια (2.8 δις. δολάρια) μαζί με μπανάρισμα της υπηρεσίας στη Ρωσία.

Το BBC υποστήριξε πως το Τwitch χαρακτήρισε τις κατηγορίες αυτές ως αβάσιμες. Μιλώντας στο ρωσικό site Kommersant η δικηγόρος της πλατφόρμας Julianna Tabastaeva δήλωσε ότι, «το Twitch απλώς δίνει πρόσβαση στην πλατφόρμα και δεν μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενο που αυτοί ανεβάζουν ή να εντοπίσει παραβάσεις». Επίσης ανέφερε πως το Twitch έκανε ό,τι μπορούσε «για να καταστείλει τις όποιες παραβιάσεις παρά το γεγονός ότι δεν έλαβε καμία επίσημη ειδοποίηση από την Rambler».

«H αγωγή ενάντια στο Twitch έγινε για να υπερασπιστούμε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης αγώνων της Premier League και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε τα παράνομα broadcasts», ανέφερε ο επικεφαλής του αθλητικού τομέα της Rambler, Mikhail Gershovich.

Το δικαστήριο θα δικάσει την υπόθεση στις 20 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε όλα τα streams της Premier League έχουν παγώσει. Η Ρωσία πάντως φαίνεται να αποτελεί την τρίτη δημοφιλέστερη χώρα της πλατφόρμας.

syneconomy

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s